Domov

Kadeti pričenjajo 4. avgusta

Kadetska ekipa Pece, ki jo bo v prihodnji sezoni vodil Boštjan Oprešnik, se bo prvič zbrala na treningu 4. avgusta.
kadeti Pol ure pred treningom (točna ura bo objavljena naknadno) bo organiziran tudi skupni sestanek s starši kadetov, trenerjem in vodstvom kluba.

Nazadnje spremenjeno (Četrtek, 17 July 2014 13:51)

 

Znana sestava trenerske ekipe za sezono 2014/2015

Počasi se približuje začetek nove tekmovalne sezone za vse selekcije našega kluba. Tako bo članska ekipa pod vodstvom dosedanjega trenerja Bojana Žureja s pripravami na novo sezono začela v ponedeljek, 21. julija ob 17.00 uri.

Hkrati so potrjeni tudi trenerji pri vseh ostalih selekcijah:
Boštjan Oprešnik bo vodil ekipo kadetov ter ekipo U-7, ki bo letos prvič tekmovala v ligi. Pri najmlajših mu bo pomagal tudi Aleš Kreuh.
Fante iz ekipe U-13 bo še naprej vodil Franc Vrabič, pri U-11 ostajata trenerja Drago Krašovec in Dejan Rebernik, pri U-9 pa Jure Lesjak
trenerPrav tako se počasi izoblikuje tudi igralski kader članske ekipe, ki vam bo predstavljen v naslednjih tednih, že v ponedeljek pa lahko na treningu verjetno pričakujemo par novih obrazov.

Nazadnje spremenjeno (Torek, 15 July 2014 13:08)

 

Uradno: Peca v prihodnji sezoni v 1.MNZ Maribor

Izvršni odbor MNZ Maribor je na svoji redni seji sprejel nov tekmovalni sistem za prihajajočo tekmovalno sezono. Ljubitelje nogometa v Črni je seveda najbolj zanimalo, kam bodo uvrščeni klubi, ki so še lani tekmovali v ukinjeni Štajerski ligi.

Sprejet je bil sklpe, da bodo v okviru medobčinske nogometne zveze Maribor organizirane 3 lige, torej 1.liga MNZ MB (4.državna liga), 2.liga MNZ MB (5.državna liga) in 3. MNZ MB (6. državna liga).
mnz mb V 1. MNZ Maribor bo nastopalo 10 klubov: Marles hiše, Pesnica, PECA, Pohorje, Slovenj Gradec, Dobrovce, Fram, Paloma, Brunšvik in Korotan ali Rače, odvisno od razpleta kvalifikacij za 3.ligo, ki se zaključijo v sredo. Igral se bo trokrožen sistem.

Zmagovalec lige se v sezoni 2015/16 neposredno uvrsti v 3.ligo Sever, drugouvrščeni klub pa igra kvalifikacije z drugovurščenim klubom ptujske Superlige in zmagovalcem lige MNZ Celje.

Seveda, če si vodilni možje na nogometni zvezi med samo tekmovalno sezono ponovno ne bodo omislili novih pravil...

Nazadnje spremenjeno (Nedelja, 29 June 2014 21:43)

 

Vabilo na piknik

V petek, 27. junija, od 18.00 dalje bo na stadionu NK Peca piknik Koroškega regionalnega stičišča za nevladne organizacije - Korociv.si. 

Piknik bomo izkoristili tudi za zaključek vseh funkcionarjev našegakluba ter posameznikov, ki so v letošnji sezoni karkoli pomagali na stadionu.

Vljudno vabljeni!

Nazadnje spremenjeno (Torek, 24 June 2014 14:48)

 

Peca - Šoštanj 1:1

Včeraj je bil na sporedu zadnji krog Štajerske lige, v katerem sta se Peca in Šoštanj v lokalnem derbiju razšla brez zmagovalca. Končni rezultat je bil 1:1.

V tekmo, ki ni več odločala o ničemer, so malenkost bolje krenili gostje, ki so si priigrali tudi par polpriložnosti, a je bil Aleš Kreuh na mestu. Hladen tuš za domače gledalce je sledil v 13. minuti, ko je po napaki Pecine obrambe Radivojevič prišel sam pred Kreuha in ga s strelom v levi spodnji kot tudi ugnal. 
pikiNadaljevanje prvega polčasa je prineslo raztrgano igro, za Peco pa sta nalepši priložnosti za izenačenje zamudila Dejan Rebernik in Klemen Pušnik.

Bolj kot se je tekma približevala koncu, močnejši je bil pritisk Črnjanov proti gostujočim vratom. Nekajkrat se je z izvrstnimi obrambami izkazal šoštanjski vratar Šlutej, ki pa je v 87. minuti v gneči pred svojim golom le klonil. Premagal ga je Andrej Piko za končnih 1:1.

Peca je tako letošnjo sezono končala na 10.mestu, Šoštanj pa na 12.

PECA - Šoštanj 1:1 (0:1)
Peca: Kreuh, Gabrovec, Grilc, Rebernik, Krebs, Piko, Lesjak, Koca, Pušnik (Brdnik 75'), Tušek, Hrvacki. 
Neizkoriščene menjave:  Pečovnik, Kotnik, Černec, Verdel.
Rumena kartona: Krebs 66', Rebernik 74'.
Trener: Bojan Žurej.

Šoštanj: A.Šlutej, Mahmutovič, Ramić, U.Šlutej, Podlesnik, Cafuta, Barukčič, Ilić, Radivojevič, Hajdari, Vasić.
Neizkoriščeni menjavi: Tič, Šabanovič.
Rumena kartona: Cafuta 72', Ilić 84'.
Trener: Josip Vugrinec.

Ostali rezultati zadnjega, 26.kroga:
Lenart - Slovenj Gradec 5:1
Pohorje - Žalec 9:2
Mons Claudius - Zreče 3:2
Štore - Pesnica 2:3
Marles hiše - Radlje 3:0
Fužinar - Dravograd 1.2

Nazadnje spremenjeno (Nedelja, 08 June 2014 19:56)

 

Zadnje dejanje Štajerske lige

Po devetih sezonah se v soboto končuje nogometno poglavje, imenovano Štajerska nogometna liga. Nov tekmovalni sistem, ki pride v veljavo s sezono 2014/2015 namreč ukinja ligo, doslej sodelujoči klubi pa bodo tekmovanje nadaljevali bodisi v tretji bodisi v področni MNZ ligi.
sos Naključje je hotelo, da se prav v zadnjem krogu še zadnjič spopadeta kluba, ki sta edina sodelovala v ligi vse od njene ustanovitve, Peca in Šoštanj. Oba kluba bosta tekmovanje končala nekje na sredini lestvice, nikoli pa ni v lokalnem derbiju bil pomemben položaj na lestvici, temveč trenutni navdih posamezne ekipe. 

Ob trenutni formi enih in drugih je verjetno Šoštanj v rahli vlogi favorita, a jim bo zaradi kartonov manjkalo kar nekaj pomembnih členov prve postave (Celcer, Rebernik, Šmon). Pri Peci bo zaradi izključitve v Dravogradu manjkal Boštjan Brdnik, po dolgem premoru se v ekipo vrača Andrej Piko, prav tako pa je kazen odslužil Jure Lesjak.

Vabimo vse gledalce, da še zadnjič v letošnji sezoni pridejo podpreti domačo ekipo. Tekmo bo sodil Nejc Gergič, prične pa se ob 17:30 uri.

Ostali pari zadnjega, 26.kroga:
Lenart - Slovenj Gradec
Pohorje - Žalec
Mons Claudius - Zreče
Štore - Pesnica
Marles hiše - Radlje
Fužinar - Dravograd 
bibi 

Nazadnje spremenjeno (Četrtek, 05 June 2014 19:39)

 

Velika nagradna igra Mercatorja - podprite naš klub!

Od danes pa vse do 16. julija bo v Mercatorjih po celi Sloveniji možno kupiti določene izdelke, s katerimi lahko pomagate Peci osvojiti donacijo v višini 3.000 EUR.
merc
Kako poteka akcija? Ob nakupu spodaj navedenih izdelkov, vključenih v projekt »Podpirati nogometna društva je svetovno!« prejmete od 1. 6. do 16. 7. 2014 na računu kodo, s katero na spletni strani www.mercator.si podprete svoje nogometno društvo, ki se poteguje za prejem donacije. Izdelke najdete TUKAJ, prav tako pa so posebej označeni na prodajnih policah. 

Kodo nato vpišete na Mercatorjevi glasovalni spletni strani, izberete NK Peco in glasujete! Iz vsake Medobčinske nogometne zveze (MNZ) bo klub z največ glasovi prejel 3.000 EUR.

Iz MNZ Maribor Peca tekmuje še z devetimi klubi (Prevalje, Fužinar, Kungota, Limbuš, Cerkvenjak, Malečnik, Pohorje, Dobrovce in Slovenj Gradec).

Nazadnje spremenjeno (Nedelja, 01 June 2014 19:40)

 

Dravograd potrdil drugo mesto

Zadnje gostovanje v Štajerski ligi je Peci prineslo poraz. V Dravogradu so bili domačini boljši z 2:0 in s tem potrdili drugo mesto na lestvici.

Kljub kopici manjkajočih igralcev (po pol ure igre je poškodobo obnovil še Aljaž Krebs) so Črnjani prvi polčas uspeli ohraniti mrežo nedotaknjeno. V nadaljevanju so domači povedli, ko je z glavo zadel Nabernik, tragični junak srečanja pa je bil vsekakor dravograjški napadalec Verhovnik, ki je kar trikrat zadel okvir vrat, preden je v zadnji minuti le uspel premagati vratarja Aleša Kreuha. 
drg Pri Peci je bil v 87. minuti zaradi ugovarjanja izključen Boštjan Brdnik.

Ostali rezultati 25. kroga:
Šoštanj - Lenart 2:0
Pesnica - Marles hiše 2:0
Zreče - Štore 5:1
Žalec - Mons Claudius 1:5
Radlje - Fužinar 1:0
Slovenj Gradec - Pohorje 4:0

Po današnjih rezultatih je jasno, da se bosta v zadnjem krogu za zadnje neposredno mesto v tretji ligi udarila Mons Claudius in Zreče, kakšen pa bo sistem novih lig za ekipe, ki ne napredujejo v tretjo ligo, pa bo znano v kratkem.

Nazadnje spremenjeno (Sobota, 31 May 2014 20:58)

 
Lajkam NK Peca
Anketa
Kdo bo prvak 1.MNZ?
 
Vreme
Kdo je prisoten?
Trenutno je/sta  na strani 4 gostov in 1 member