Uradna stran nogometnega kluba Peca

V nedeljo pred TV kamerami v Limbušu

Po dveh domačih preizkušnjah, ki jih je Peca opravila s 100% uspešnostjo, sledijo ta vikend tekme 3. kroga prvenstva. Večina tekem je kot ponavadi na sporedu v soboto, dve pa v nedeljo. Ena od teh se bo pred kamerami TV Arena odvijala v Limbušu, kjer bo pri Marles hišah gostovala naša članska ekipa. Tekma se bo pričela ob 16:30 uri. 

Peca je poleg Marjete edina ekipa, ki ima na svojem kontu 6 točk in vsekakor bo po uspešnem štartu v sezono prvi cilj na nedeljski tekmi ta, da nadaljuje s serijo neporaženosti. V ekipo se vračajo nekateri igralci, ki so sobotno tekmo z Brunšvikom izpustili oziroma so vmes sanirali poškodbe, zanesljivo pa v kadru ne bo Tomaža Šepula, ki je bil za prejeti rdeči karton kaznovan s prepovedjo nastopa na naslednjih treh prvenstvenih srečanjih. Gostovanja v Limbušu so se v preteklih letih izkazala za zelo nepredvidljiva, Peca je na tamkajšnjem terenu doživljala tako visoke zmage kot še višje poraze, skoraj zagotovo pa lahko trdimo, da se obeta zanimivo srečanje in glede na izkušnje tudi veliko število zadetkov.

Marles hiše so na začetku sezone dosegle dva povsem različna rezultata, najprej so bili visoko poraženi na domačem terenu proti Marjeti, nato pa s še višjo zmago premagali Jurovski Dol na njihovem terenu. V srečanje bodo torej prav tako vstopili samozavestno in s ciljem osvojiti vse tri točke. Peca pa lahko z maksimalno angažiranostjo celotne ekipe poskrbi, da bo nedeljska vožnja domov proti Koroški vesela in da črnobeli ostanejo pri samem vrhu lestvice.

Srečanje bo sodil glavni sodnik Damjan Novarlić, pomagala mu bosta Matej Ogrin in Radenko Kmetec. 

Ostali pari 3. kroga:
Brunšvik - Pohorje
Malečnik - Jurovski Dol
Duplek - Marjeta
Miklavž - Pesnica
Akumulator - Radlje
Starše - Rače

nazaj na vrh