Uradna stran nogometnega kluba Peca

Končan prestopni rok

15. februarja se je končal zimski prestopni rok za vse slovenske nogometne lige. Običajno se v zimskem premoru ne zgodi veliko sprememb v zasedbah, vseeno pa je pri Peci prišlo do nekaj prihodov in odhodov, ki vam jih predstavljamo v nadaljevanju.

V klub so se tako vrnili kar trije igralci, ki so v preteklih sezonah predstavljali pomembne člene moštva. Iz NK Šmartno (3. liga) se je nazaj k Peci preselil 25-letni domačin Darko Radivojevič, najboljši strelec v novejši zgodovini črnobelih, ki je na 125 prvenstvenih obračunih kar 97-krat zatresel nasprotno mrežo in bo v spomladanskem delu sezone predstavljal največjo nevarnost za nasprotnike Črnjanov.

Drugi povratnik je Žan Fortin, ki se v matični klub seli iz Korotana (3. liga). 21-letni ofenzivni vezist je kljub svoji mladosti zaigral že na 54 tekmah za črnobele in zabil 12 zadetkov.

V črnobeli klub se vrača tudi 26-letni Matija Zajc, ki je zadnje koledarsko leto preživel pri Akumulatorju. Ravenčan bo pri Peci zaostril konkurenco na sredini terena in v nadaljevanju sezone zanesljivo izboljšal svojo dosedanjo statistiko v dresu Pece (49 tekem, 5 golov).

Poleg zgoraj omenjenih povratnikov bo zasedba črnobelih močnejša še za sva igralca, iz ligaškega konkurenta NK Slivnica se je k Črnjanom preselil 25-letni Haris Pilič, iz bosanskega kluba FK Bosna Mionica (3. liga) pa prihaja zadnja okrepitev, 21-letni osrednji branilec Nusret Brkić.

Kar se tiče odhodov je klub zapustil Gašper Knez, ki bo spomladi nosil dres Akumulatorja, vsi ostali igralci pa ostajajo zvesti črnobeli barvi tudi v prihodnje.

Prvič se bodo Črnjani v letu 2020 navijačem predstavili v soboto, 22. februarja, ko se bodo ob 11.00 uri na Prevaljah pomerili z NK Radlje.

 

nazaj na vrh