Uradna stran nogometnega kluba Peca

Jutri na sporedu vse tekme 13. kroga, Peca gostuje v Račah

S 13. krogom se jutri končuje prvi del sezone za nogometaše v 1. članski ligi MNZ Maribor. To pa še ne pomeni, da je s tem zaključen tudi jesenski del tekmovanja, saj bo prihodnji vikend na sporedu tudi prvi (skupno 14.) spomladanski krog sezone.

Peca jutri potuje v Rače, kjer se bodo pomerili z domačim moštvom, ki letos kroji sam vrh tabele. Na dosedanjih 12 tekmah so namreč zabeležili le dva poraza in se nahajajo na visokem tretjem mestu. Hkrati so v seriji dobrih rezultatov, saj so neporaženi na zadnjih šestih tekmah, na vseh srečanjih (razen na gostovanju v Dupleku) pa so najmanj enkrat zatresli nasprotnikovo mrežo. Njihov zadnji poraz se je zgodil ravno na domačem terenu proti Slivnici, kar daje nekaj upanja tudi Črnjanom. Tudi takrat so bili Rače v vlogi velikih favoritov, a jih je Slivnica šokirala in odnesla vse tri točke.

V vrste črnobelih se po odsluženi kazni vrača David Fortin, po drugi strani pa je še vedno dolg spisek manjkajočih nogometašev, na katerem bo tokrat tudi Tadej Ameršek, ki bo službeno odsoten. 

Tekma v Račah se prične jutri ob 14:00 uri, glavni sodnik srečanja pa bo Uroš Rađevič.

Ostali pari 13. kroga:
Slivnica - Marjeta
Pohorje - Dobrovce
Starše - Marles hiše
Miklavž - Pesnica
Malečnik - Brunšvik
Duplek - Akumulator

nazaj na vrh