Uradna stran nogometnega kluba Peca

Pred TV kamerami v Slivnici

Ta vikend se nadaljuje sezona v 1. članski ligi MNZ Maribor. Po šestih tekmah brez zmage Peca gostuje v Slivnici, ki je novinka v ligi, a je kljub temu zbrala že 6 točk. Glede na stanje na lestvici so domačini favoriti, po drugi strani pa bodo Črnjani prvič letos igrali proti nasprotniku, ki vsaj na papirju spada k ekipam iz spodnjega dela lestvice, s katerimi se bodo borili za obstanek v ligi.

Pri črnobelih bo zadnjo tekmo prepovedi odslužil Vedat Aliti, trener Ivo Kokalj pa upa, da se v kader vrne vsaj nekaj igralcev, ki so bili odsotni v nedeljo proti Dobrovcem, ko ni imel na klopi niti ene menjave. Ob polnem kadru in pravem pristopu bo jutri (prvič v tej sezoni bo tekma Pece potekala tudi pred televizijskimi kamerami) pot do morebitnih prvih točk precej lažja.

Slivnica vse do zadnje tekme prav tako ni blestela, prejšnji vikend pa je s presenetljivo zmago v Račah vsekakor dobila veter v krila in precej bolj samozavestno zre v nadaljevanje sezone. Morebitno podcenjevanje (kot se je očitno zgodilo Račam) bi lahko Slivnico drago stalo, Peci pa končno prineslo prvi pozitivni rezultat v tem prvenstvu.

Srečanje v Slivnici se prične jutri ob 15:30 uri, delegirana sodniška trojka je v sestavi Žan Smodej, Kevin Majcen in Tomaž Marin.

Ostali pari 7. kroga:
Pohorje - Rače
Marles hiše - Brunšvik
Starše - Duplek
Pesnica - Marjeta
Miklavž - Malečnik
Dobrovce - Akumulator

nazaj na vrh