Uradna stran nogometnega kluba Peca

Po porazu z Marles hišami jutri nov težek nasprotnik

Tekmo 6. kroga 1. članske lige MNZ Maribor bo Peca namesto danes izjemoma odigrala jutri, v nedeljo. Poglavitni razlog je pomanjkanje sodnikov, zaradi česar mora nogometna zveza v letošnji sezoni precej več tekem delegirati tudi v nedeljskem terminu, da lahko zagotovi ustrezno število delilcev pravice.

Jutri tako v Črno prihaja ekipa iz Dobrovc, ki je za Peco že vrsto let nerešljiva uganka. So namreč moštvo, s katerim so se črnobeli v zadnjih petih sezonah pomerili petkrat, a še nikoli niso uspeli osvojiti niti točke. Še najbližje so ji bili v lanski sezoni, ko so v zadnji tekmi prvenstva pred domačimi navijači klonili z 1:2.

Glede na trenutno stanje obeh moštev (Dobrovce si delijo prvo mesto, Peca pa je prikovana na dno), čaka Črnjane tudi jutri izjemno težka naloga. Hkrati bo zaradi izključitve v Pekrah na naslednjih dveh tekmah manjkal tudi branilec Vedat Aliti, kar bo črnobelim nalogo še bolj otežilo.

Vseeno se Peca ne predaja že vnaprej in fantje obljubljajo pošten boj vseh 90 minut. Želijo si tudi čim številčnejše podpore s tribun, ki bi jim v teh trenutkih prišla še kako prav.

Srečanje se prične ob 16:00 uri, glavni sodnik bo Tomaž Jezeršek.

Ostali pari 6. kroga:
Malečnik - Starše
Duplek - Pohorje
Rače - Slivnica
Akumulator - Marles hiše
Marjeta - Miklavž
Brunšvik - Pesnica

nazaj na vrh