Uradna stran nogometnega kluba Peca

Jutri v Pekre, nasprotnik so Marles hiše

Tekme 5. kroga prvenstva bodo razdeljene na tri dni. Prva bo odigrana že danes, večina srečanj (tudi Pecino) bo jutri, nekaj pa še v nedeljo. Črnjani se bodo odpravili v Pekre, kjer bodo v soboto ob 16.00 uri nastopili proti moštvu Marles hiš. 

Gostovanje v Pekrah je v preteklosti za črnobele prineslo zelo različne rezultate, od visokih porazov do visokih zmag. Tokrat so v vlogi favorita seveda domačini, ki so trenutno na šestem mestu lestvice z le enim porazom v uvodnih štirih krogih (izgubili so minuli vikend v Račah s 5:2). Največjo nevarnost za vrata Pece bo brez dvoma predstavljal Zgrabič, ki je dosegel kar 5 od 6 golov svoje ekipe v tej sezoni. Če ga Črnjani uspejo zaustaviti, bodo vsekakor bližje uspehu.

Peci v začetnem delu sezone največ preglavic definitivno povzroča luknjasta obramba. Kljub neuigranosti si takega števila prejetih zadetkov ne bi smeli privoščiti, zato bo bistvenega pomena, da strnejo svoje vrste in s skoncentrirano igro poskušajo priti do pozitivnega rezultata. Glede na to, da so na vsaki tekmi do sedaj dosegli dva zadetka, se bi lahko ob podobni učinkovitosti mogoče veselili celo prvih točk v sezoni.

Srečanje bo sodil glavni sodnik Žan Smodej, ob linijah pa mu bosta v pomoč Gregor Jeger in Aljaž Prebil.

Ostali pari 5. kroga:
Pesnica - Akumulator (danes)
Dobrovce - Rače
Pohorje - Malečnik
Slivnica - Duplek (nedelja)
Brunšvik - Marjeta (nedelja)
Starše - Miklavž (nedelja)

nazaj na vrh