Uradna stran nogometnega kluba Peca

Še ena poslovilna tekma, tokrat zadnjič v Pecinem dresu Dejan Rebernik

S tekmami 4. kroga se ta vikend nadaljuje prvenstvo v 1. članski ligi MNZ Maribor. Peca po gostovanju v Brunšviku, kjer je kljub porazu prikazala najboljšo igro v sezoni, na domačem terenu tokrat pričakuje ekipo Pesnice. Gostje so po nekaj sezonah v tretji ligi ponovno izpadli v nižji rang tekmovanja, kjer so v preteklosti vrsto let tekmovali in s Črnjani odigrali obilico tekem, na katerih se je marsikdaj iskrilo in zmagovalec nikoli ni bil znan vnaprej.

Tokrat bodo v jasni vlogi favorita Pesničani, ki ne skrivajo ambicij po samem vrhu razpredelnice, medtem ko bodo črnobeli iskali prve prvenstvene točke v letošnji sezoni. V pomoč jim bo v soboto še zadnjič tudi dolgoletni nepogrešljivi član Pece Dejan Rebernik, ki bo pri 35 let zaključil svojo kariero aktivnega nogometaša. 

Tudi ostali igralci so pripravljeni na boj in obljubljajo, da bodo storili vse, da bi prvič letos v prvenstvu ostali neporaženi. Z bučno podporo s tribun bo pot do morebitnega uspeha še lažja, zato upamo, da se na tekmi ponovno zbere čim več navijačev.

Srečanje se prične ob 16:30 uri, glavni sodnik bo Miha Kamplet. 

Ostali pari 4. kroga:
Akumulator - Brunšvik
Malečnik - Slivnica
Rače - Marles hiše
Marjeta - Starše
Miklavž - Pohorje
Duplek - Dobrovce

V nedeljo s prvenstvom pričenjajo tudi fantje ekipe U13, tudi njihov nasprotnik bo Pesnica. Tekma se prične ob 11.00 uri. Vabljeni!

nazaj na vrh