Uradna stran nogometnega kluba Peca

Danes gostujemo v Brunšviku

V tretjem krogu prvenstva se Peca prvič odpravlja na gostovanje. In to ne kar eno gostovanje, temveč verjetno na najtežje gostovanje v sezoni. Odhajajo v Brunšvik, k lanskoletnemu prvaku lige, kjer Črnjani že več kot 15 let niso okusili slasti zmage. 

Še vedno je svež spomin na lansko sezono, ko je Peca v mnogo močnejši zasedbi, kot jo premore v tem trenutku, izgubila s kar 7:0. Res pa je, da so tudi današnji gostitelji očitno v slabši formi kot v lanskem prvenstvu, saj so po dveh krogih enako kot črnobeli še brez osvojenih točk. 

V vsakem primeru Črnjani odhajajo na pot neobremenjeni, saj bi kakršenkoli pozitiven rezultat pomenil veliko vzpodbudo za tekme v nadaljevanju sezone, ko se bodo pomerili s tekmeci, kjer bodo točke precej bolj nujne kot danes. V zasedbi Pece bo po vsej verjetnosti debitiral tudi novinec Kristijan Celner, ki bi lahko s svojim znanjem in izkušnjami v dokaj neizkušeno črnobelo zasedbo vnesel tisti manjkajoči delček, ki je na začetku sezone manjkal v vezni liniji Pece.

Tekma se prične ob 16:30 uri, delegirana sodniška trojka pa je Amadei Gligorič, Bojan Šinkovec in Žan Pignar.

Ostali pari 3. kroga:
Pohorje - Starše 3:6 (odigrano včeraj)
Akumulator - Marjeta
Dobrovce - Malečnik
Slivnica - Miklavž
Pesnica - Rače
Marles hiše - Duplek

 

nazaj na vrh