Uradna stran nogometnega kluba Peca

Jutri prva prvenstvena tekma, prihaja Marjeta

Skoraj trimesečne pavze od konca lanske sezone je konec. Jutri se pričenja novo tekmovalno leto 2019/2020, v katerega članska vrsta Pece vstopa s povsem prenovljeno ekipo, v kateri je več kot 10 novih igralcev. Sprememba se je zgodila tudi na položaju trenerja, to mesto je prevzel Ivo Kokalj. Kaj si navijači lahko obetajo od Pece, bo vidno po nekaj tednih, ko se bo ekipa dokončno sestavila in uigrala, vsekakor pa je primarni cilj čimprejšnja zagotovitev obstanka v letos zelo močno 1. članski ligi MNZ Maribor.

Prvi nasprotnik Črnjanov je ekipa Marjete z Dravskega polja, moštvo, ki črnobelim ne ustreza. V zadnjih treh sezonah, odkar igrajo v isti ligi, jim v Črni tega nasprotnika namreč še ni uspelo spraviti na kolena (beležimo remi in dva poraza). Ker pa so na začetku vsake sezone nasprotne ekipe vedno precejšnja neznanka, se lahko kljub tej negativni statistiki nadejamo pozitivnega rezultata, predvsem ob pravi meri borbenosti in podpori gledalcev s tribun. 

Poleg kadrovskih novosti (o vseh detajlih boste obveščeni, ko se prestopni rok konča - 31. avgusta) kar precej težav v ekipi povzročajo tudi poškodbe, s katerimi se med drugim ubadata Vedat Aliti in Blaž Fekonja. Vseeno se moštvo v prvi boj za prvenstvene točke podaja optimistično, koliko pa bo pri tem uspešno, pa bomo videli jutri popoldan.

Tekma se prične ob 17:30 uri, vodila jo bo sodniška trojka Tomaž Jezeršek, Jure Hrvacki in Blaž Kamnik.

Ostali pari 1. kroga:
Dobrovce - Starše
Slivnica - Pohorje
Akumulator - Rače
Brunšvik - Duplek
Pesnica - Malečnik
Marles hiše - Miklavž

nazaj na vrh