Uradna stran nogometnega kluba Peca

Zadnje gostovanje v sezoni

Prvenstvo v 1. članski ligi MNZ Maribor se počasi, a vztrajno bliža koncu. Pred nogometaši Pece je v soboto na sporedu zadnja tekma v gosteh v tekmovalnem letu 2018/2019. Potujejo v Cerkvenjak, h klubu, ki se na žalost poslavlja iz naše lige, saj je zbral bistveno premalo točk za obstanek.

Peca lahko ob idealnem razpletu spleza še precej višje od trenutnega osmega mesta, hkrati pa tudi padec po lestvici ni izključen, če bi v Cerkvenjaku prišlo do kakšnega neljubega presenečenja, kot se je spomladi že pripetilo na gostovanju pri Rošnji Loki. Igralci se zavedajo, da podcenjevanja kljub zadnjemu mestu Cerkvenjaka ne sme biti in bodo storili vse za nove točke. Tudi tokrat na srečo ni nogometašev, ki bi morali počivati zaradi rumenih kartonov, tako bo lahko trener Boštjan Lupša sestavil najboljšo možno enajsterico.

Pri domačinih bo manjkal Vršič, ki že nekaj časa počiva zaradi rdečega kartona, prav tako pa domačini že sestavljajo moštvo za naslednjo tekmovalno sezono, zato gre v začetni postavi pričakovati precej mladih igralcev, ki se bodo želeli predstaviti v čim boljši luči. 

Srečanje v Slovenskih Goricah se bo pričelo ob 17. uri, sodili pa ga bodo Marko Lackovič, Matic Vrabič in Tomaž Vadlja.

Ostali pari 25. kroga:
Malečnik - Rošnja Loka
Duplek - Rače
Dobrovce - Marles hiše
Lenart - Marjeta
Starše - Brunšvik
Korotan - Akumulator

V nedeljo ob 11.00 uri ste vabljeni tudi na srečanje ekip U13 med našimi fanti in gosti iz Miklavža.

nazaj na vrh