Uradna stran nogometnega kluba Peca

Ta vikend v nedeljo, potujemo v Marjeto

Tekme 19. kroga 1. članske lige bodo izjemoma razpotegnjene kar na tri dni. Peca bo v nedeljo gostovala pri Marjeti, kjer se nadeja novega pozitivnega rezultata.

Po zmagi nad Račami se je popravila tudi klima znotraj moštva, saj so fantje dokazali, da ob pravem pristopu tudi rezultat ne bo izostal. Potrebna pa je seveda volja in motiv, ki na koncu privede do želenega izida. Podobno zgodbo kot proti Račam bodo črnobeli poskušali spisati tudi v nedeljo. Definitivno bo prišlo do vsaj ene spremembe v začetni enajsterici, saj je zaradi četrtega rumenega kartona v tej sezoni s tekmo prepovedi kaznovan Tadej Ameršek. Prav tako ostaja enak seznam poškodovanih nogometašev, odsotna bosta Tilen Raztočnik in Damjan Frajdl.

Igralci Marjete se trenutno sicer nahajajo v dokaj nezavidljivem položaju, saj so le točko oddaljeni od 11. mesta, ki v najslabšem primeru pomeni celo izpad iz lige. A nogometaši iz Dravskega polja so vsekakor sposobni več, kar so že dokazali v preteklem krogu, ko so s favoriziranimi Dobrovci na njihovem terenu remizirali brez zadetkov. Tudi oni bodo torej optimistično krenili v nedeljsko tekmo, na voljo pa bodo imeli vse razpoložljive moči. 

Že jeseni so v Črni dokazali, da znajo igrati nogomet, saj so se domov vrnili s polnim izkupičkom po minimalni zmagi z 0:1. Črnjani se jim bodo za ta poraz poskušali maščevati, s čimer bi utrdili svoj položaj v sredini lestvice.

Tekmo bo kot glavni sodnik vodil Alen Borošak, pomagala mu bosta Uroš Benc in Primož Perger. Srečanje se prične ob 16:30 uri.

Ostali pari 19. kroga:
Korotan - Marles hiše (danes)
Rošnja Loka - Akumulator
Malečnik - Starše
Duplek - Cerkvenjak
Lenart - Dobrovce
Rače - Brunšvik (nedelja)

nazaj na vrh