Uradna stran nogometnega kluba Peca

Končan zimski prestopni rok

Z včerajšnjim dnem se je končal zimski prestopni rok, v katerem je tudi v našem klubu prišlo do določenih novosti. 

Člansko ekipo je tako zapustil mladi Urban Orlčnik, ki je v jesenskem delu odigral 9 prvenstvenih tekem, v spomladanskem delu sezone pa se bo pridružil mladinski ekipi prevaljškega Korotana. Precej več dogajanja je bilo zabeleženo v kategoriji prihodov, saj je naše moštvo okrepilo pet novih igralcev, ki vam jih predstavljamo po abecednem vrstnem redu:

Vedat ALITI
Branilec iz Raven, ki bo prihodnji mesec dopolnil 23 let, je k Peci prestopil iz vrst avstrijskega St. Martina. V jesenskem delu sezone je bila pri Črnjanih najbolj tanka prav obrambna vrsta, prihod dveh novih štoperjev je vsekakor premik v pravo smer.


Daniel GRABOVAC
Dani je ofenzivni vezist, letnik 1994, nazadnje pa je bil član drugoligaša iz Rogaške Slatine. Kot zanimivost lahko dodamo, da je bil Velenjčan lani na našem tradicionalnem turnirju v malem nogometu izbran za najboljšega igralca turnirja. 

Aljoša GRACEJ
Drugi obrambni novinec je bivši član Fužinarja, ki je januarja dopolnil 25 let. V vlogi branilca se je predstavil že na prvi prijateljski tekmi proti Radljam in pustil dober vtis, zadnja linija Črnjanov bo tako vsekakor bolj čvrsta kot jeseni.

Tilen KRESNIK
Konkurenco med vratnicama bo zaostril 19-letni Ravenčan, nazadnje član tretjeligaša iz Dravograda. Vsekakor potrebuje Peca dva vratarja, na katera se lahko zanese, zaradi česar je Tilen več kot dobrodošel.

Almir RAHMANOVIĆ
Vezni igralec iz Velenja, ki je med drugim igral za prvoligaše Rudar, Olimpijo in Celje (skupaj ima 27 nastopov v naši najboljši ligi). Igral je tudi v 1. bosanski ligi za Čelik Zemun ter celo v 3. švicarski ligi. Z 31 leti bo v vezno vrsto Pece prinesel prepotrebne izkušnje.


Vsem novincem izrekamo iskreno dobrodošlico v našemu klubu!

nazaj na vrh