Uradna stran nogometnega kluba Peca

Remi na prvi pripravljalni tekmi, v soboto s Korotanom

V nedeljo se je naša članska ekipa po nekaj tednih treningov na prijateljski tekmi pomerila z ligaškim tekmecem iz Radelj. Prvotno je bilo sicer planirano, da bodo njihovi nasprotniki Mozirjani, a je v zadnjem trenutku prišlo do spremembe. Črnjani so srečanje pričeli v postavi Čavnik, Gabrovec, Šepul, Gracej, Raztočnik, Praznik, Fortin, Kreuh, Piko, Brdnik in Radivojevič. 

Prav slednji je bil tudi prvi strelec na tekmi, ko je predložek Roka Gabrovca z desne strani pospravil v mrežo Radeljčanov. Obema ekipama se je sicer poznalo, da sta sredi trenažnega procesa, a vseeno so se že videli zametki tistega, kar se od njih pričakuje v nadaljevanju prvenstva. V prvem polčasu je Peca ob malenkostni terenski premoči minimalno prednost obdržala do konca.

Ob premoru je trener Milan Čavnik opravil prve menjave in morebiti so prav te vplivale na nezbranost v prvih minutah nadaljevanja, ko so Radlje z dvema hitrima zadetkoma rezultat spreobrnile v svojo korist. Peca se ni predala, na 2:2 je izid poravnal Jaroš Štiftar, nekaj minut kasneje pa je isti igralec po podaji Luke Kogelnika zadel še drugič. 

Na žalost je prav Kogelnik v zadnjih trenutkih srečanja storil prekršek za najstrožjo kazen, iz katere so Radlje izenačile za končnih 3:3.

Naslednjo prijateljsko tekmo bodo črnobeli odigrali v soboto ob 11:00 v Prevaljah proti domačemu Korotanu.

nazaj na vrh