Uradna stran nogometnega kluba Peca

Zadnja domača tekma v 2017

S sobotnim srečanjem 12. kroga v 1. članski ligi MNZ Maribor se za igralce Pece končujejo dvoboji na domačem terenu. Njihov zadnji nasprotnik bo ekipa Slivnice, ki ima na lestvici tri točke več od Črnjanov in zaseda 10. mesto.

Črnobeli so se po porazu v Dupleku znašli v neprijetnem položaju, ko je zmaga nad Slivnico ne le želja, ampak celo nuja, saj jo v nasprotnem primeru čaka težak boj za obstanek v ligi. Tega si seveda nihče v klubu ne želi, zato je potrebno na vseh preostalih tekmah jesenskega dela sezone (sledi še gostovanje v Mežici in najverjetneje tudi prestavljena tekma v Dogošah) stisniti vrste, stopiti skupaj in pokazati, da se v Črni ni pozabil igrati nogomet.

Zaradi poškodbe stegenske mišice je z jesenskim delom tekmovanja že zaključil Tadej Ameršek, neugodno poškodbo pa še vedno vleče tudi Andrej Piko, čigar prisotnost na samem terenu je običajno ključna. Ne glede na naštete odsotnosti pa so tudi ostali igralci sposobni precej boljših predstav, od teh, ki so jih kazali v dosedanjem delu sezone, ampak vse je potrebno pokazati na terenu...

Slivnica sicer že vrsto let ni premagala Pece, a podobno je veljalo tudi za Duplek, pa se je srečanje obrnilo povsem v napačno smer. Gostje v soboto nimajo kaj izgubiti, ob morebitnem uspehu pa lahko ogromno pridobijo, zato bodo še kako nevarni.

Tekma se prične v soboto ob 14.00 uri, igralci si želijo bučne in predvsem pozitivne podpore s tribun, zato še zadnjič letos vabimo vse pristaše črnobele, da se v čim večjem številu zberejo na tribunah domačega stadiona.

Glavni sodnik srečanja bo Andrej Omerzel.

Ostali pari 12. kroga:
Malečnik - Radlje
Marles hiše - Paloma
Rače - Dogoše
Cerkvenjak - Duplek
Brunšvik - Starše
Marjeta - Akumulator

nazaj na vrh