Uradna stran nogometnega kluba Peca

Poraženi v Dupleku

Peca se tudi iz četrtega gostovanja v sezoni vračajo brez zmage. Tokrat so izgubili v Dupleku, domači so zmagali s 4:2.

Na trdem in neravnem igrišču se je že od samega videlo, da črnobeli niso povsem pri stvari. Veliko zgrešenih podaj na obeh straneh, preveč nepotrebnega ukvarjanja s sodniki in malo dobrega nogometa je bilo vse, kar je bilo za videti v prvem polčasu. Domači so prišli v vodstvo v 15. minuti, ko je obramba Črnjanov na oddaljenejši vratnici pozabila na Simoniča, ki mu ni bilo težko zadeti praznih vrat. Le tri minute kasneje je Peca sicer izenačila, globinsko žogo je Darko Radivojevič suvereno potisnil mimo domačega vratarja, a Duplek je še pred koncem polčasa ponovno povedel. Tadej Ameršek je nesrečno posredoval z glavo in premagal svojega vratarja, moštvi sta na odmor odšli z rezultatom 2:1.

V prvem resnem napadu v drugem polčasu je Radivojevič zapravil idealno priložnost za ponovno izenačenje, saj je žogo iz nekaj metrov poslal visoko prek gola. Kazen je prišla hitro: v protinapadu domačih se je najprej poškodoval Tadej Ameršek, v nadlaljevanju akcije pa je sodnik Novarlič štart Mitje Praznika v kazenskem prostoru označil kot nepravilnega, z najstrožje kazni je Pavlin povišal na 3:1. Po še eni standarni situaciji (kotu) so Duplečani v 68. minuti odločili tekmo. Peca je v zadnjih minutah sicer zadela še enkrat, a na koncu so vseeno še enkrat več razočarano zapustili teren.

Ostali rezultati 11. kroga:
Rače - Marjeta 1:1
Dogoše - Marles hiše 2:4
Paloma - Malečnik 1:0
Radlje - Brunšvik 1:2
Starše - Cerkvenjak 5:2
Slivnica - Akumulator 1:3

V zadnji domači tekmi, ki bo v soboto, Peca gosti Slivnico. Verjetno ni potrebno posebej poudarjati, da je zmaga več kot nujna.

nazaj na vrh