Uradna stran nogometnega kluba Peca

11. krog: Peca odhaja v Duplek

Jutri se s tekmami 11. kroga nadaljuje prvenstvo v 1. članski ligi MNZ Maribor. Črnjani se bodo ob 14.00 uri v Dupleku pomerili z domačini, med obema kluboma je trenutno na lestvici le dve točki razlike.

Po odsluženi kazni se v moštvo Pece vračata Tadej Ameršek in Mitja Praznik, katerih odsotnost se je prejšnji teden še kako poznala. Jutri poraz enostavno ni dovoljen, saj bi se v tem primeru črnobeli znašli v zelo nevarnih vodah. Zaradi krčenja tretje lige (v naslednji sezoni bo v 3. SNL Sever namesto 14 igralo le še 10 klubov) bodo namreč iz 1. članske lige MNZ Maribor v najboljšem primeru izpadle tri ekipe, v najslabšem primeru pa celo pet, kar pomeni, da se trenutno več kot pol lige bori za obstanek.

Nogometaši so prepričani, da se lahko z jutrišnjega gostovanja vrnejo s polnim izkupičkom, treba se je le držati navodil in uspeh ne bo izostal. Kljub dejstvu, da je Duplek na domačem terenu strelsko vedno dobro razpoložen pa navijači in privrženci Pece verjamejo, da bo zaključek jesenskega dela precej boljši, kot je bil uvod in da se bodo v preostalih srečanjih veselili še kar nekaj točk.

Tekmo v Dupleku bo sodil Damjan Novarlič.

Ostali pari 11. kroga:
Slivnica - Akumulator
Paloma - Malečnik
Starše - Cerkvenjak
Rače - Marjeta
Radlje - Brunšvik
Dogoše - Marles hiše

nazaj na vrh