Uradna stran nogometnega kluba Peca

Člani jutri v Dogošah, v Črni U13 in U9

Jutri ob 10.00 uri bo naš stadion preletaval helikopter, ki pa tokrat ne bo posredoval pri kakšni intervenciji, temveč bo iz njega g. Matej Slemenšek na naše igrišče odvrgel 20 nogometnih žog, ki jih podarja našemu klubu. Dogodek bo vsekakor zelo zanimiv, zato poleg igralcev vabimo tudi čim več staršev in ostalih navijačev, da se zberejo na igrišču.

V nadaljevanju sobotnega dopoldnev bo ob 11.00 na sporedu tekma 6. kroga lige U-13, kjer se bodo naši igralci pomerili z moštvom Malečnika. Fantje so v dosedanjem delu sezone še vedno stoodstotni, v štirih odigranih tekmah so zabeležili ravno toliko zmag in upamo, da zmagovito serijo nadaljujejo tudi jutri. Po njihovi tekmi bo ob 12.30 svoje srečanje odigrala še ekipa U-9.

Članska ekipa odhaja na gostovanje v Dogoše, kjer se bodo ob 15.30 uri pomerili z domačini. V ekipo se vračata Matic Pečovnik in Rok Gabrovec, tako da bo imel trener Milan Čavnik pri sestavi udarne enajsterice več možnosti. Po zmagi nad Račami je atmosfera v moštvu precej boljša in fantje upajo, da se prvič v letošnji sezoni tudi iz gostovanja vrnejo neporaženi. Dogoše so novinci v ligi in imajo trenutno dve točki več od Črnjanov. Posebej bodo morali biti pozorni na Gajiča, ki je drugi strelec lige in je dosegel kar 8 od 11 golov Dogoš.

Tekmo bo sodil Armando Šorli.

Ostali pari 7. kroga:
Starše - Duplek
Marles hiše - Brunšvik
Rače - Cerkvenjak
Paloma - Akumulator
Malečnik - Marjeta
Radlje - Slivnica

nazaj na vrh