Uradna stran nogometnega kluba Peca

Pester vikend na domačem igrišču

Danes in jutri bo na stadionu na Pristavi precej pestro. Svoje domače tekme oziroma turnirje igrajo namreč kar štiri ekipe Pece.

Že danes popoldan ob 16:30 bodo na delu igralci selekcije U11 pod vodstvom Jureta Lesjaka, pomerili se bodo z vrstniki Fužinarja iz Raven. Jutri dopoldan nadaljujejo naši najmlajši (U7), ki jih trenira Primož Kotnik. Na turnirju štirih moštev bodo njihovi tekmeci igralci Radelj, Fužinarja in Dravograda. Začne se ob 10.00 uri.

Jutri ob 11.00 uri bi s prvenstvom morali nadaljevati tudi igralci U-13, ki pod vodenjem Frenka Vrabiča in Domena Klariča letos beležijo same zmage in so prepričljivo prvi v ligi. Njihova tekma z moštvom iz Starš, ki je po prvih štirih krogih prvenstva še prav tako neporažena, pa je po dogovoru obeh klubov prestavljena na kasnejši termin.

Članska ekipa bo na zelenico stopila jutri ob 16.00 uri, njihov nasprotnik bo moštvo Rač. Peci že teče voda v grlo, saj so prikovani na zadnje mesto lestvice in zmaga je več kot nujna. Gostje so se po slabšem začetku sezone že pobrali in zasedajo sedmo mesto. Ob izboljšanju realizacije in ob zadostni meri kontrentracije v obrambi je več kot potrebna zmaga jutri dosegljiva, vsak igralec pa bo moral prispevati svoj delež k uspehu. Glede na to, da tudi gosti ne slovijo po granitni obrambi (imajo drugo najslabšo v ligi), se bodo črnobeli ob pomoči domačih navijačev potrudili, da bo razpoloženje po končanem srečanju boljše kot na prejšnjih.

Ostali pari 6. kroga:
Brunšvik - Malečnik
Duplek - Radlje
Akumulator - Dogoše
Marjeta - Starše
Slivnica - Paloma
Cerkvenjak - Marles hiše

nazaj na vrh