Uradna stran nogometnega kluba Peca

Peca še naprej zadnja

Tudi peti krog prvenstva za Črnjane ni prinesel prve zmage. V Limbušu so sicer povedli, na koncu pa doživeli visok poraz, s katerim še vedno ostajajo pri dnu razpredelnice 1. članske lige MNZ Maribor.

Zaradi številnih odsotnosti (nekatere upravičene, druge pa dosti manj) je imel trener Milan Čavnik na razpolago le 11 igralcev, ki so se hrabro podali v boj s tokrat favoriziranim nasprotnikom. V prvih 45 minutah je bila Peca povsem dostojen tekmec, prišla je tudi do vodstva, ko je podajo Boštjana Brdnika v zadetek pretvoril Darko Radivojevič. V 36. minuti so imel nato celo priložnost za povišanje vodstva, a se Žan Fortin iz ugodnega položaja ni odločil za strel proti vratom, tako da je nov gol splaval po vodi.

Kazen je prišla v 41. minuti, Zgrabič je predložek z desne strani z glavo preusmeril v gol za izid polčasa 1:1. V drugi polčas so Črnjani vstopili z željo, da bi vsaj ohranili točko, kar jim je vse do 76. minute tudi uspevalo. Hkrati pa je bilo opazno, da bodo težko zdržali 90 minut brez menjav, saj nekateri igralci na žalost fizično še niso na takem nivoju. Po prejetem zadetku na 2:1 je sledil pravi razpad sistema, domači so zadnje tri zadetke dosegli praktično v treh minutah in končni rezultat spremenili v pravo majhno katastrofo. 

Ostali rezultati 5. kroga:
Rače - Akumulator 3:2
Radlje - Starše 0:3
Paloma - Duplek 2:0
Malečnik - Cerkvenjak 4:0
Brunšvik - Marjeta 0:2
Dogoše - Slivnica (danes)

V 6. krogu bo v soboto v Črni gostovalo moštvo iz Rač.

Omenimo še, da nas še naprej razveseljuje moštvo U-13, saj so po štirih krogih tekmovanja še vedno stoodstotni, včeraj so se z zmago 1:4 vrnili iz gostovanja v Brunšvika.

nazaj na vrh