Uradna stran nogometnega kluba Peca

V soboto gostujemo v Limbušu

Prvenstvo v 1. članski ligi MNZ Maribor se ta vikend nadaljuje s tekmami 5. kroga. Črnjani bodo točke tokrat iskali v Limbušu pri ekipi Marles hiš.

Peca bo tokrat ponovno imela na razpolago Dejana Rebernika, ki se po odsluženi kazni vrača v ekipo, po vsej verjetnosti na mesto štoperja, saj je poleg Matica Pečovnika in Roka Gabrovca tokrat odsoten tudi Klemen Šepul. Marles hiše so v prvih štirih tekmah zbrale 5 točk, z morebitno zmago pa bi se Črnjani lahko hitro povzpeli višje po lestvici, kamor vsekakor sodijo. Pod nujno bo potrebno izboljšati realizacijo, saj so v uvodnih štirih obračunih dosegli le skromne tri zadetke. 

Temelj vsakega uspeha pa je seveda resen pristop in obisk treningov, ki v zadnjem času precej šepa, zato tudi rezultati niso taki, kot si jih navijači želijo. Vsekakor upamo, da se bodo fantje čimprej zavedali, da je le trdo delo tisto, ki prinaša pozitivne rezultate, drugih bližnjic v športu pač ni...

Tudi v Limbušu so se črnobeli v preteklosti že veselili zmag (nazadnje v predlanski sezoni), glede na izenačenost lige, kjer lahko vsak premaga vsakega pa se tudi v soboto (ob že omenjenem resnem pristopu) lahko osvoji vsaj točka.

Srečanje se bo pričelo ob 16.00 uri, glavni sodnik tekme bo Damjan Novarlič. 

Ostali pari 5. kroga:
Brunšvik - Marjeta
Malečnik - Cerkvenjak
Rače - Akumulator
Paloma - Duplek
Radlje - Starše
Dogoše - Slivnica

nazaj na vrh