Uradna stran nogometnega kluba Peca

Peca - Malečnik 1:2

Črnjanski nogometaši tudi po 4. krogu ostajajo brez zmage in samo pri eni osvojeni točki. Tokrat so v nedeljski tekmi pod reflektorji morali priznati premoč moštvu iz Malečnika, ki je bilo boljše z 1:2.

Trener Milan Čavnik je pri sestavi moštva imel kar nekaj preglavic, saj mu je iz takšnih ali drugačnih razlogov manjkalo precej igralcev. Malečnik je povedel po predložku s strani, ko je kapetan Čirak poslal uporaben predložek v kazenski prostor, napadalec Habuš pa je z veliko sreče žogo spravil v gol. Črnjani so imeli v nadaljevanju več zrelejših priložnosti, najlepšo je zapravil Jaroš Štiftar, ko ni uspel v situaciji ena na ena ugnati vratarja Tršavca. Tako se je prvi polčas končal z minimalnim vodstvom gostov.

V drugem polčasu je Peca hitro pritisnila in si poskušala čimprej priigrati izenačenje. To jim je uspelo v 57. minuti, ko je svoj prvi zadetek v dresu Pece dosegel Mitja Praznik. Žoga se je po njegovem strelu z roba kazenskega prostora od vratnice odbila v gostujoči gol za 1:1. 

Kot že tolikokrat v letošnji sezoni pa so črnobeli točke izgubili po individualni napaki, ki jo je ponovno izkoristil Habuš in v 75. minuti postavil končni rezultat. Tudi izključitev gostujočega kapetana v zadnjih trenutkih srečanja Peci ni pomagala, da bi prišli vsaj do remija, zato so po zmagi Slivnice zdrsnili celo na zadnje mesto lestvice.

PECA - Malečnik 1:2 (0:1)
Peca: Čavnik, Raztočnik, Ameršek, Šepul, Fortin, Atanasovski (Vajdl 85'), Brdnik, Štiftar (Orlčnik 61'), Radivojevič, Praznik, Kreuh (Kogelnik 75').
Rumena kartona: Čavnik 54', Šepul 54'.

Malečnik: Tršavec, Stavbar, Kocijan, Krajnc, Čirak, Blagus, Komperšak, Šavorič, Ulbin (Lokas 87'), Habuš, Türk.
Neizkoriščena menjava: Kaučič.
Rumeni kartoni: Blagus 70', Šavorič 72', Čirak 74'.
Rdeč karton: Čirak 90'.

Ostali rezultati 4. kroga:
Marjeta - Radlje 1:2
Starše - Paloma 4:0
Akumulator - Marles hiše 1:1
Slivnica - Rače 8:0
Duplek - Dogoše (20.09.)
Cerkvenjak - Brunšvik (20.09)

V 5. krogu bo Peca v soboto (23.09.) ob 16.00 uri gostovala v Limbušu pri Marles hišah.

nazaj na vrh