Uradna stran nogometnega kluba Peca

Tokratna domača tekma izjemoma v nedeljo

Ta vikend bo članska ekipa Pece svojo domačo prvenstveno tekmo namesto v soboto izjemoma odigrala šele v nedeljo. Nasprotnik v 4. krogu bo Malečnik, ki je odlično štartal v sezono in se nahaja na visokem drugem mestu lestvice.

Črnjani lovijo svojo prvo zmago v sezoni, ki je nujna, saj jim vodilni Brunšvik uhaja že za osem točk. Torat bodo pogrešali kar nekaj igralcev, saj mora Dejan Rebernik odslužiti kazen rdečega kartona iz gostovanja v Brunšviku, prav tako pa sta odsotna tudi Matic Pečovnik in Rok Gabrovec. Predvsem ofenzivnejši del moštva bo moral začeti čimprej zadevati, saj so Črnjani na uvodnih treh srečanjih le dvakrat uspeli premagati nasprotne vratarje, tako da jim kljub čvrsti obrambi manjka kar precej točk, ki bi bile ob boljši učinkovitosti že lahko na računu.

Malečnik na Koroško prihaja poln samozavesti, saj so v prvenstvu še nepremagani in dihajo za ovratnik vodilnemu moštvu. Med tednom so v 2. krogu pokalnega tekmovanja sicer izpadli proti Dupleku (na domačem terenu so si privoščili poraz z 1:2), kar kaže na to, da so ekipa s katero se da igrati. Ob pravi podpori s tribun, ki jo domači fantje v tem trenutku še kako potrebujejo, tudi uspeh ne bo izostal, zato vabimo vse navijače Pece, da domačemu moštvu pomagajo najti izhod iz krize.

Tekma bo na sporedu v nedeljo ob 18.00 uri.

Ostali pari 4. kroga:
Duplek - Dogoše
Slivnica - Rače
Akumulator - Marles hiše
Starše - Paloma
Marjeta - Radlje
Cerkvenjak - Brunšvik

Že v soboto dopoldan pa ste prav tako vabljeni na stadion na ogled tekme selekcije U13, ki po dveh krogih prvenstva zanesljivo vodi v ligi. Tretjo zaporedno zmago bodo lovili proti ekipi Marles hiše. Srečanje se prične ob 11.00 uri.

nazaj na vrh