Uradna stran nogometnega kluba Peca

Za vikend 3. krog prvenstva

Pred nogometaši Pece je na sporedu verjetno najtežja preizkušnja v sezoni. V nedeljo bodo v okviru 3. kroga prvenstva gostovali pri vodilnem moštvu lige v Brunšviku, ki je glavni favorit za osvojitev prvega mesta.

To so dokazali tudi v prvih dveh krogih nove sezone, saj so poleg Starš edini s polnim izkupičkom 6 točk. Peca tako zaostaja že kar 5 točk za prvim mestom, hkrati pa Brunšvik predstavlja skoraj neosvojljivo oviro, kjer Črnjani že vrsto let ne beležijo dobrih rezultatov. Domačini so lansko sezono nesrečno izpadli iz tretje lige, ko jim v zadnjem krogu ni uspelo osvojiti točke na domačem igrišču proti neposrednem tekmecu iz Lenarta, očitno pa je njihov cilj, da se ekspresno vrnejo v višji rang tekmovanja. V svojih vrstah imajo tudi trenutno prvega strelca lige Bohla, ki je v dveh tekmah nasul že kar 7 golov.

Peca je na drugi strani proti pričakovanjem v spodnjem delu lestvice, predvsem pa jih muči učinkovitost, saj so uspeli zadeti le enkrat v odigranih 180 minutah. Glede na to, da obramba očitno deluje (samo Starše so prejeli zadetek manj od črnobelih) bo morala svoje dodati še zvezna vrsta ter napadalci. Najbolj idealno bi bilo, da se to zgodi že v nedeljo (tekma je zaradi zasedenosti igrišča v soboto prestavljena za en dan). 

Srečanje se prične ob 16.30 uri, sodil pa ga bo glavni sodnik Bojan Tkalčič. Če še ne veste, kaj početi na nedeljsko popoldne, ste vabljeni v Brunšvik podpreti črnjansko ekipo.

Ostali pari 3. kroga:
Rače - Duplek
Paloma - Radlje
Malečnik - Akumulator
Marles hiše - Slivnica
Dogoše - Starše
Cerkvenjak - Marjeta

nazaj na vrh