Uradna stran nogometnega kluba Peca

Jutri zvečer prihaja Cerkvenjak

Končuje se naporen teden za člansko ekipo Pece. Po dveh porazih (prvenstveni z Marjeto in pokalni z Lenartom) je jutri ob 19.00 uri na sporedu tekma 2. kroga prvenstva. V Črni bo gostovala ekipa iz Cerkvenjaka.

Črnobeli bodo vsekakor poskušali storiti vse, da tokrat ne razočarajo domačih navijačev, tudi gostje pa po osvojeni točki v prvem krogu optimistično razpoloženi prihajajo na Koroško. Med tednom so sicer tudi oni izpadli iz pokala (po streljanju enajstmetrovk jih je izločil Korotan), nadejajo se pa, da se bodo tokrat iz Črne vrnili neporaženi. Vsi ljubitelji nogometa se Cerkvenjaka radi spomnijo še iz lanske sezone, ko so se tudi po tekmi kljub porazu še dolgo v noč zadržali v Črni in verjamemo, da se bo scenarij ponovil tudi jutri.

V prvem planu pa mora biti za Peco seveda osvojitev prvega kompleta treh točk. Kljub temu, da vremenska napoved ni najboljša vabimo vse navijače, da z bučno podporo pomagate domači ekipi do zastavljenega cilja. Tekmo bo sodil glavni sodnik Andrej Omerzel, pomagala pa mu bosta Nemanja Spasojevič in Joži Močivnik.

Ostali pari 2. kroga:
Akumulator - Brunšvik
Starše - Rače
Duplek - Marles hiše
Slivnica - Malečnik
Radlje - Dogoše
Marjeta - Paloma

nazaj na vrh