Uradna stran nogometnega kluba Peca

Začenja se zares!

S tekmami prvega kroga se že danes pričenja novo prvenstvo v 1. članski ligi MNZ Maribor. Otvoritvena tekma bo ob 16.00 uri v Malečniku, kjer domačini gostijo Duplek. Večina tekem bo seveda odigrana jutri, med njimi tudi tista v Črni, kamor prihaja ekipa iz Marjete. Gostje so se v lanski sezoni pokazali kot neugoden tekmec za Peco, saj črnobeli na dveh obračunih z njimi niso uspeli zmagati (obakrat sta se srečanji končali neodločeno). 

Tokrat Črnjani odločno štartajo na zmago in prve tri prvenstvene točke. Pri tem jim bodo pomagali tudi novinci v črnobelem dresu, ki so se ekipi pridružili v letošnjem prestopnem roku: Robert Atanasovski (branilec, ki je v Peco prišel iz Bitnja na Gorenjskem), Luka Kogelnik (domačin, ki je zadnjih nekaj let igral pri prevaljškem Korotanu), Mitja Praznik (vezist, nazadnje član Korotana) in Marko Vezovnik (napadalec, ki je v preteklosti že nosil črnobeli dres, prišel je iz Fužinarja). 

Klub so zapustili Valentin Štaleker (Dravograd), Andraž Vrabič (posoja v Fužinar) in Matija Zajc (Haimburg Avstrija).

Kot rečeno se jutrišnja tekma prične ob 17.00 uri, sodili jo bojo Mitja Jeseničnik Kotnik, Mediha Durič in Blaž Kamnik. Vabimo vas, da se otvoritvene tekme nove sezone udeležite v čim večjem številu!

Ostali pari 1. kroga:
Malečnik - Duplek (danes)
Marles hiše - Starše
Rače - Radlje
Brunšvik - Slivnica
Dogoše - Paloma
Cerkvenjak - Akumulator (nedelja)

 

nazaj na vrh